De drie B's

Je vraagt je zeker af wat de drie B's zijn? In mijn vraag en zoektocht naar wat de Heere God bedoelt met eerbare kleding zag ik steeds meer in dat de mode erg gericht was op de Borsten, Benen en Billen van ons vrouwen.
Laat dat nou juist de gebieden zijn van ons lichaam wat mannen aantrekkelijk vinden!

De zwakheid van mannen aangevallen
We leven in een gebroken wereld, satan gaat rond als een brullende leeuw om te zoeken wie hij kan verslinden(1 Petrus 5:8). Hij valt ook onze mannen aan, juist op het gebied waar ze erg gevoelig en zwak in zijn. Door de mode in onze cultuur worden onze mannen constant geconfronteerd met Borsten, Benen en Billen, de 3 B's.

Strakke en laag ingesneden truitjes laten onze borsten in alle glorie zien, in korte rokjes zijn onze benen volledig zichtbaar, in strakke skinny jeans of strakke rokken is het volledige silhouet van billen en benen zichtbaar. Je hoeft weinig  fantasie te hebben om te bedenken wat er onder de stof zit. Zelfs de contouren van het kruis gebied zijn zichtbaar in een skinny Jeans.

Praktisch
De drie B's helpen mij om te bedenken of een kledingstuk eerbaar is of niet. Ik bedenk bijvoorbeeld  bij een truitje of de stof niet te strak zit rond mijn borsten zodat ze in alle glorie te zien zijn. Bij een  rok bedenk ik of het voor een groot deel mijn benen bedekt en niet te strak zit rond mijn heupen en billen. Als ik een broek zou aantrekken zal ik erop letten dat er iets over mijn heupen en billen valt bv iets van een tuniek.

Ik vond op de blog van April Cassidy  nog  een tip, deze wil ik jullie nog even meegeven op het gebied van ons shopgedrag en eerbare kleding:
We vinden het niet ongemakkelijk als iemand onze arm vasthoudt tijdens een gesprek, maar hoe zouden we ons voelen als iemand ons aanraakt op de andere lichaamsgebieden die we laten zien, bv waar de split in  onze rok begint of op onze bovenbeen?
Als een lichaamsdeel te zien is wat ik niet fijn zou vinden dat iemand anders aan zou raken( naast mijn man) is het waarschijnlijk een kledingstuk wat ik niet zou moeten kopen.


Reacties

  1. Anoniem1/06/2018

    Thanks for publishing this great post. I've been reading for a
    while however I've never posted a comment. I've bookmarked your site and shared this on Twitter.
    Many thanks again for a great post!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie. Hij wordt eerst even gecontroleerd voordat hij verschijnt onder het bericht.