Slapend eeuwig gered worden!

Het lichaam van Christus slaapt!!! 

Ik heb altijd gedacht dat de tekst over Laodicea uit Openbaring 3:7 over andere Christenen ging, totdat ik ging beseffen dat ik eerst de balk uit mijn eigen oog moet halen voordat ik bij een ander een splinter kan verwijderen.

Door de wereld gelijkvormigheid zijn we in slaap gevallen, we willen niet meer anders zijn. We denken dat we kunnen evangeliseren door vriendjes met de wereld te worden. Terwijl de Here Jezus zegt dat we vervolgd zullen worden om Zijn naam.
Als de wereld u haat, weet dat zij Mij eerder dan u gehaat heeft, Johannes 15:18.
75% van ons christenen wereldwijd  wordt vervolgd: Open Doors
 Hier in het westen heeft satan een andere,  een sluwe, sussende werkwijze: we zijn gaan slapen...........
We laten ons leiden door de laatste mode, de nieuwste seculiere muziek, de nieuwste films, soaps, mobieltjes, we zijn zo druk, druk, druk (lees:  ik, ik, ik ).

Ben je je bewust waar je jouw gedachtes mee vult? Mijn en jouw denken wordt beïnvloed door de seculiere muziekwereld, tv, computer etc. Als je naar de teksten van muziek gaat luisteren en naar de persoonlijk levens gaat kijken van muziek- en tv sterren dan vind je veel  rebellie tegen God.
Het gedachtegoed van het feminisme, wat zijn oorsprong vond in de vorige eeuw en op seksueel gebied in de jaren 60 losbarstte, had zijn invloed op de muziekwereld. Vrouwen bepaalden zelf wat ze wilden en wat ze aantrokken. Dit zag je publiekelijk tot uiting komen in de Rock 'n Roll muziekwereld. Dit zag je terug op de tv's, daardoor kon het  miljoenen vrouwen beïnvloedde.
Dit resulteerde in het normaal vinden van het dragen van bikini's, korte rokjes, korte broekjes, strakke kleding etc. Niet eens 100 jaar geleden was dit een complete schande.

Grijs gebied
De één vind dit wel kunnen,de ander weer niet. We denken dat het afhankelijk is van smaak.
De bijbel spreekt niet over grijs gebied, het is voor of tegen de Heere Jezus. De bijbel spreekt over het licht en over de duisternis. Als je door genade in het licht bent, kunnen er geen gebieden van grijs zijn, omdat licht, licht is. En als je nog  in de duisternis bent is er ook geen grijs gebied, want het is donker door de afwezigheid van het licht. Het grijze gebied creëren we zelf door onze eigen wil, beïnvloed door satan.
Het is mooi om je eigen hart d.m.v. de Heilige Geest te onderzoeken wat waar is. Dat hoeven we niet voor elkaar te doen, kunnen we ook niet, maar we mogen elkaar wel aanmoedigen  en inspireren om op de wegen van de Heer te wandelen.



Gebedspunt: Heere God wilt u helpen om mijn gedachten  te vullen met de Heere Jezus?

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie. Hij wordt eerst even gecontroleerd voordat hij verschijnt onder het bericht.