Olivia Howard en haar Blog over eerbare kleding.

Olivia is een spontane jonge dame. Ze heeft een blog over eerbare kleding voor jonge dames. Ze heeft het verlangen om de Heere God te eren ook door middel van haar kledingkast. Ze verteld op haar blog welke uitdagingen ze tegen komt bij het onderwerp eerbare kleding en welke praktische keuzes ze maakt. Ze laat zien hoe je kan ontdekken om je eerbaar te kleden en er toch leuk uit te zien.

Ze is voor mij een grote bemoediging. Ik vind het mooi om te zien dat juist een jongere generatie vrouwen het verlangen krijgen om terug te gaan naar Gods Woord en Hem willen eren in dagelijkse keuzes. Dit is niet altijd makkelijk omdat dit niet altijd iets is wat in onze cultuur past.


Haar blog vind ik naast dat het inspirerend is ook heel praktisch. Ze heeft haar outfits onderverdeeld in seizoenen, gelegenheid en zelfs op kleur. Ze maakt haar eigen spijker rokken. Haar voorkeur gaat uit naar rokken met het oog op vrouwelijkheid en eerbaarheid, daarnaast laat ze ook zien hoe je een broek eerbaar kan dragen.

Ik denk dat veel van jullie haar blog erg leuk zullen vinden.

Veel kijk en leesplezier op FRESH MODESTY

Evenzo wil ik dat de vrouwen zich tooien met eerbare kleding, ingetogen en bezonnen, niet met het vlechten van het haar of met goud of parels of kostbare kleding, maar met goede werken, wat bij vrouwen past die belijden godvrezend te zijn. 1 Timotheüs 2:9


Reacties

  1. Leuk artikel om te lezen. Zou je misschien ook iets willen schrijven over broeken met gaten? Voor pubers. Het is soms zo moeilijk om uit te leggen waarom ze geen strakke broeken zouden moeten dragen. De groepsdruk is groot.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je een berichtje stuurt! Het is denk ik goed om te getuigen welke keuzes je zelf samen met de Heere God gemaakt hebt, de Heere God kan je getuigenis weer gebruiken in het leven van pubers.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie. Hij wordt eerst even gecontroleerd voordat hij verschijnt onder het bericht.