Uitslag winactie

Het nieuwe jaar is weer begonnen, allereerst wil ik iedereen Gods zegen toewensen voor 2019, dat we als gelovige vrouwen steeds meer mogen groeien in de kennis en genade van de Heere Jezus en dat we Hem leren liefhebben met ons hele hart. Dat we ook mogen leren om hem te zoeken in al onze wegen, wat 2019 ons ook gaat brengen, misschien komt de Heere Jezus dit jaar terug!

Annemarie van harte gefeliciteerd, jij wint de cd Samen Bijbelteksten zingen van Annelien Bolhuis, dat het een zegen voor jou en je omgeving mag zijn, laat even een privé berichtje achter met je adres, dan stuur ik hem zo snel mogelijk naar je op!!
Voor degene die niet hebben gewonnen; je kan de cd alsnog voor 6 euro bestellen via

bijbeltekstenzingen@gmail.comZing psalmen voor Zijn heerlijke Naam, geef hem lof en eer. Zeg tegen God: Hoe ontzagwekkend bent U in Uw werken! Om de grootheid van uw macht veinzen Uw vijanden dat zij zich aan U onderwerpen. Laat heel de aarde zich voor u neerbuigen en Voor U psalm en zingen, psalm 66:2-4
Reacties

  1. Wat leuk, daar ben ik heel blij mee, echt een cadeautje! Ik heb inmiddels een berichtje gestuurd met mijn adres, hoop dat hij is aangekomen!
    Liefs Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie. Hij wordt eerst even gecontroleerd voordat hij verschijnt onder het bericht.