💗kostbaar, waardevol & geliefd 💗 winactie

Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. Johannes 3:16

Misschien heb je vandaag wel een valentijnskaart gehad of hou je helemaal niet van het commerciële van Valentijnsdag, hoe dan ook.... we mogen elke dag Gods liefde vieren; ons verheugen in het feit dat Hij ons lief heeft. Zijn liefde is niet voor één enkele dag in het jaar, maar 365 dagen in een jaar. Ondanks dat we allemaal gezondigd hebben en Gods oordeel verdienen heeft de Heere God Zijn Zoon naar de aarde gestuurd om het oordeel op Zich te nemen. Hij hield zoveel van jou en mij dat Hij Zijn Zoon de Heere Jezus voor al onze zonden liet sterven. Hij werd begraven en stond weer op uit de dood om ons eeuwig bij hem te krijgen; enkel en alleen door het geloof.
Zijn liefde is onvoorwaardelijk, het is een opofferende liefde en Zijn liefde doet goed.Komende weken verloot ik bovenstaande tas van Dorine van Dozign.nl, het is een tas van vilt, de tas is lekker ruim en misschien wel een mooie aanleiding voor een gesprekje om te getuigen van Gods liefde. 
Laat je naam achter en als je wilt een mooie Bijbeltekst over liefde om ons allemaal te bemoedigen.
Reacties

 1. Ik loot graag mee, en wil mijn favoriette bijbeltekst meegeven: Jeremia 29:1: "Want ik weet welke gedachten ik over u koester", luidt het Woord des Heren. "Gedachten van vrede, en niet van onheil, om u een hoopvolle toekomst te geven".

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee! 1 Johannes 4:9 is altijd erg treffend: 'Hierin is de liefde Gods jegens ons geopenbaard, dat God Zijn eniggeboren Zoon gezonden heeft in de wereld, opdat wij zouden leven door Hem'.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. vandaag ben ik bijzonder getroffen door het stuk van 1 kon. 10: 1-10 en dan met name Welgelukzalig zijn uw mannen, welgelukzalig deze uw knechten, die gedurig voor uw aangezicht staan, die uw wijsheid horen!
  Hartelijke groeten Natascha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ariëtte2/16/2019

  Wat mooi! Mijn lievelingsbijbeltekst staat in Kolossenzen 3:23: 'En al wat gij doet, doet dat van harte als voor de Heere en niet voor de mensen.' Dit kan alleen als we echte liefde hebben tot God en mogen weten dat Hij ons liefheeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie actie, zou ik heel fijn vinden die tas, Ik vind dit een hele mooie tekst 1 Johannes 4:19
  Wij hebben Hem lief, omdat Hij ons eerst liefhad.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Romeinen 13:8 Wees niemand iets schuldig dan elkaar lief te hebben; want wie de ander liefheeft, heeft de wet vervuld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anna, jij hebt gewonnen!

   Verwijderen
  2. Hoi Anne, je hebt nog niet gereageerd met een prive- berichtje zodat ik nu niet weet waar ik de tas naar toe kan sturen, als je voor volgende week maandag 25 maart nog niet heb gereageerd ga ik de verloting opnieuw doen!!

   Verwijderen
 7. We love because He loved us first - 1 joh 4:19 hangt in onze slaapkamer.
  Wij kunnen alleen maar liefhebben omdat Hij ons eerst liefhad. Wat een goede God dienen wij!
  Groetjes, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow wat is Gods Woord/ waarheid ook mooie he??!! Week 9 wordt de tas verloot, dus reageer nog gerust!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem2/21/2019

  Dan wil ik ook nog graag een kans wagen voor die mooie tas .
  Johannes 15:13..Niemand heeft grotere liefde dan dat hij zijn leven inzet voor zijn vrienden.
  Groetjes
  Johanna

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie. Hij wordt eerst even gecontroleerd voordat hij verschijnt onder het bericht.